KÖSZÖNTJÜK A BENCSIK TRANS KFT. HONLAPJÁN!

„A szállítmányozási piac – a globalizációnak és a munkaerő-mobilitásnak köszönhetően – továbbra is átlagon felüli bővülésre számíthat.”
(forrás: PriceWaterhouseCoopers)

Ezen lehetőségek kiaknázása miatt a Bencsik Trans Kft. folyamatosan bővíti és fejleszti gépjármű parkját és logisztikai szolgáltatásainak körét.
Cégünk fő profilja a hűtottárú fuvarozás. A korszerű járműparknak köszönhetően a hűtést igénylő termékek biztonságosan és minőségi romlás nélkül szállíthatóak bárhova az európai unión belül.

Magasan képzett gépkocsivezetőink és szerviz munkatársaink, valamint a két telephelyen rendelkezésre álló műhelyeink segítségével a megbízóinkat folyamatosan és késlekedés nélkül tudjuk kiszolgálni
A korszerű hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt kamionjaink segítségével az élelmiszerek szállításához elengedhetetlen magas higiéniai előírásokat megfelelően tudjuk  dokumentálni,  és nyomon követni.

A gépjárműparkunk a 2 tonnás gépkocsiktól a 24 tonnásokig terjed, ennek megfelelően a kisebb és nagyobb megbízásokat egyformán magas színvonalon ki tudjuk szolgálni külön járulékos költségek nélkül.

Bencsik Trans Kft.

5600 Békéscsaba, Szerdahelyi út 2-4.

Tel.: +3666/445822

Fax: +3666/445822                         

E-mail: bencsikjanos@bencsiktrans.hu