Bemutatkozás

A Bencsik Trans Kft. 2000. májusában alakult, és kezdte meg működését Magyarország hagyományosan mezőgazdasági múltra visszatekintő keleti részén. Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú. Fő tevékenységünk a belföldi, nemzetközi áruszállítás, raktározás valamint, gépjárművek teljes körű szervizelése. Az áruszállítást hűtős-fagyasztós járművekkel végezzük, de természetesen minden olyan áru szállítását vállaljuk, ami hűtős járműbe rakható.

Szállítunk inden áruféleséget, ami hűtést illetve fűtést igényel: 
- fagyasztott,
- friss zöldséget,
- húst,
- tejet,
- tejterméket,
- csokoládét,
- gyógyszert

Magyarországon 2 telephellyel rendelkezünk: Békéscsabán és Debrecenben. Az eltérő igények kielégítésére járműparkunkban megtalálja az Önnek legkedvezőbbet, 2 tonnától a 24 tonna teherbírású járműig. Megbízóink zöméhez hosszú évekre visszanyúló kapcsolat fűz minket, így referenciával szolgálhatnak munkánkról, de folyamatosan törekszünk szolgáltatásunk bővítésére és új partnereink bizalmának elnyerésére.

Főbb viszonylataink:
- Magyarország-Németország,
- Németország-Olaszország,
- Németország-Franciaország, illetve
- Franciaország-Anglia, de folyamatosan jelen vagyunk az Európai Unió összes országában.

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet megrendelőink megelégedésére és véleményére, ezért csak képzett, gyakorlattal rendelkező, leinformálható munkaerőt foglalkoztatunk. Fuvarszervezőink több nyelven beszélnek, ezzel is segítve a gördülékeny munkavégzést. Azért, hogy a ránk bízott áru időben célba érjen, jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre. Járműparkunkat több, új szerelvénnyel bővítettük, többek között Euro 6 motorral szerelt IVECO STRALI HI-WAY vontatókkal. Az általunk használt GPS rendszer a jelszó megadásával interneten keresztül bárhonnan elérhető. Állandó partnereinknek a rendszerhez hozzáférést biztosítunk, így nyomon követhetik az áru útját. Minden szerelvény áru- és rakománybiztosítással rendelkezik. A 2013 évben telepfejlesztés során egy háromállásos műhelycsarnokkal bővültünk, melynek köszönhetően saját, illetve külsős autók szervizelését tudjuk vállalni igen magas színvonalon.

 

JÁRMŰPARK

Járműparkunk IVECO flottából áll, a  Daily-től az IVECO STRALIS HI-WAY-ig, 3tonnától 24 tonnáig, melyek jelentős része euro5 és euro 6-os környezetvédelmi besorolású jármű. A félpótkocsik közül a Króne és Schmitz találhatóak meg flottánkban.

Tovább a galériára